“Brandcarecampagnes springen er tussenuit, trekken meer aandacht van de consument en zijn imagoversterkend. Het is een innovatieve manier van adverteren die ook op jouw product afstraalt.”

Brandcare is een gedreven, commercieel maar bovenal creatief team binnen SBS Belgium. Een team dat verder gaat dan klassieke spotcampagnes. Onze mensen denken samen met jullie na over sponsoring, special ads, product placement, online en events. Met andere woorden: out of the box adverteren.

Een team van creatieven, marketing-, digital- en zenderspecialisten staat klaar om samen met jou en jouw campagne aan de slag te gaan. 

Bumpersponsoring

Herkenbare elementen van product of spot worden op een zo natuurlijk mogelijke manier geïntegreerd in de reclamebumpers die het begin van een reclameblok aanduidt.
De creatieve bumper wordt onmiddellijk gevolgd door een spot of billboard in eerste positie in het reclameblok. Een bumpersponsoring is zeer impactvol en het middel bij uitstek om bijvoorbeeld een product(her)lancering te ‘boosten’. 

Programmasponsoring

Bij programmasponsoring associeert jouw merk zich met de inhoud, waarden en imago van een programma.

Een programmasponsoring kan op twee manieren:

  • Billboards of korte sponsorboodschappen van 5 tot maximum 10 seconden met een creatieve link naar het programma. Kan bestaan uit een logo, visual van het product, baseline of fragment uit de spot.  
  • Tag-ons na de trailers van het programma. Een programmatrailer (of aankondigingsspot) wordt in de reclameblokken uitgezonden.

Voordeel: naast trouwe kijkers van het programma bereikt het ook kijkers van andere programma’s op de zender. 

Commerciële combotrailers

Commerciële combotrailers zijn trailers met beelden van verschillende afleveringen/programma’s van een zender waar we jouw product in verweven. Een zeer exclusieve manier om het merk te associëren met één van onze zenders waardoor een sterke inhoudelijke link vereist is. 

Infomercials

Infomercials zijn informatieve miniprogramma’s met redactionele inhoud rond het gebruik van jouw merk of product. Ze bieden de kans om jouw product uitgebreider aan bod te laten komen. 

Wedstrijdspots

Wedstrijdspots worden op maat gemaakt. Ze activeren de consument en mensen vinden het nu eenmaal fijn om iets te winnen. Wedstrijden worden ook vaak online doorgetrokken.