De Sint komt eraan op Nickelodeon

Sinterklaas is weldra in het land en dat zullen alle Nickelodeon-kijkers geweten hebben. Sinds vorige week kunnen zij dagelijks genieten van een gloednieuwe aflevering  van Slot Marsepeinstein en serveert Nickelodeon hen elke woensdag en zondag de meest spannende Sinterklaasfilms.

Op www.nickelodeon.be/sinterklaas gaat het Sinterklaasfeest gewoon verder met spannende prijsvragen, leuke knutseltips, de allerleukste Sinterklaasgedichten en tips van de Hoofdpiet.

Wil u meer weten over hoe Nickelodeon uw merk kan integreren binnen deze Sinterklaasprogrammering? Bekijk dan zeker even onze sponsoringpakketten of contacteert Mieke Pareit (link mailadres) voor een voorstel op maat.

Slot Marsepeinstein seizoen 4:  elke schooldag om 7u45 en 17u35 op Nickelodeon.

In het nieuwe en vierde seizoen van de populaire Sinterklaas-reeks Slot Marsepeinstein worden de jonge pieten Jaap en Jacobien teruggestuurd naar de Petenacademie.  Volgens Sinterklaas hebben ze te veel kattenkwaad uitgehaald. Op de academie leren Jaap en Jacobien allerlei nieuwe petentrucjes. Maar dat is niet het enige wat de jonge pieten bezighoudt.  Er gebeuren namelijk verdachte dingen. Het lijkt er zelfs op dat iemand een complot smeedt tegen Sinterklaas. Vraag is alleen of het Jaap en Jacobien lukt om deze persoon op tijd te ontmaskeren?

Sinterklaas en het Pakjesmysterie: zondag 1 december om 15u20 op Nickelodeon.

De succesvolle bioscoopfilm “Sinterklaas en het Pakjesmysterie” is op zondag 1 december voor het eerst op Nickelodeon te zien.  Maanden voor zijn blijde intrede vliegt Sinterklaas in het grootste geheim met zijn pakjes-Boeing onze richting uit. Vlak voor zijn aankomst gaat het echter mis met het vliegtuig en dreigt zijn geheime bezoek uit te lekken. Het is het begin van een opeenstapeling van pech, mysterieuze briefjes en verwarde telefoontjes.

Meer weten over de commerciële mogelijkheden op Nickelodeon? Meer info in de bijlage.