Axel en Bartel op VIER

Gisterenavond zag het gloednieuwe Project Axel het levenslicht. Een documentairereeks waarin daklozen proberen om hun leven weer op de rails te krijgen via een intensief begeleid traject. VIER startte in het voorjaar van 2017 met de opnames van het programma. Daklozen die reeds aanzienlijke tijd op straat leven in en rond Antwerpen zullen maandenlang onvoorwaardelijk beroep kunnen doen op een gespecialiseerd team hulpverleners en begeleiders. Samen met hen stippelen ze een plan uit om zo te ontsnappen uit hun acute armoedesituatie. Essentieel daarbij is hun onvoorwaardelijke wilskracht, inzettingsvermogen en hun oprechte bereidheid om zich te laten helpen. Ze krijgen ook financiële steun, 10.000 euro om precies te zijn. Daarmee verstandige en zorgvuldige keuzes maken, zal een eerste grote uitdaging worden. Antwerpenaar Axel Daeseleire zet met hen de eerste, maar ook de laatste stappen.

Eerder deze week ging ook het tweede seizoen van Ons Eerste Huis sterk van start. Bartel Van Riet springt voor de tweede keer in een verbouwavontuur met drie jonge koppels en hun (schoon)ouders. Het doel: de hoogste meerwaarde creëren op hun huis. Wie daarin slaagt, wint de hoofdprijs van €100.000. Tien weken lang kan Vlaanderen op maandag hun verbouwperikelen, hun creativiteit en hun belevenissen volgen.

Binnenkort verbreedt VIER ook zijn serieaanbod met twee buitenlandse topreeksen. Op dinsdag 7 november gaat de Brits-Amerikaanse spionagereeks The Night Manager van start en later dit najaar maakt de befaamde cultreeks Twin Peaks zijn opwachting.

Geïnteresseerd om te adverteren tussen deze nieuwe programma's? Contacteer één van onze accountmanagers voor meer informatie.