Comedy Central vanaf 1 november 24/24 in Vlaanderen

Vanaf 1 november is het nog meer lachen geblazen op Comedy Central, want ’s werelds grootste comedyzender is voortaan 24/7 te bekijken in Vlaanderen. De stekker wordt definitief uit TMF getrokken en Comedy Central dat eerder al als een blok van twee uur op het tv-scherm te zien was, wordt een volwaardige zender.

Internationale top comedy series zoals South Park en hilarische talkshows zoals The Daily Show maken van Comedy Central de zender bij uitstek om young adults te bereiken. Bovendien levert onze eigen Jeroom –beter  bekend van De Slimste Mens ter Wereld- een bijdrage aan het programma Triptank als Belgische cartoonist. 

"We geloven erg sterk in comedy als product, bij uitstek voor het doelpubliek van jongvolwassenen", zegt Maurice Hols, general manager van VIMN Benelux. "Eindelijk zijn we nu ook 24 uur op 24 in Vlaanderen te zien. Comedy Central wordt immers al in 97 landen uitgezonden en telt zowat 260 miljoen kijkers."

Jongeren kijken steeds meer naar tv-kanalen voor volwassenen en minder naar lineaire jongerenzenders. Comedy Central speelt hier gretig op in en heeft alle content in huis om deze doelgroep te bereiken via haar tv-zender en haar online portals. De comedyzender is dan ook niet voor niets een ijzersterk internationaal merk waarop jongeren wereldwijd massaal afstemmen voor hun dagelijkse dosis humor.

Op zoek naar de ideale manier om met jouw merk young adults te bereiken? Zoek dan niet langer verder en laat jouw merk stand-uppen op Comedy Central. Neem voor meer info contact op met één van onze Accountmanagers.