Culinaire tweeling de 'Boxy's' met nieuw programma op VIER

Stefan en Kristof Boxy, de goedlachse culinaire tweelingbroers zijn vanaf volgend jaar op het VIER-scherm te zien. Bart De Pauw belooft samen met zijn productiehuis Koeken Troef! hilarische, gastronomische televisie waarin de Boxy's helemaal tot hun recht komen. 

"We kijken enorm uit naar de samenwerking met Bart.", zeggen Kristof en Stefan. "Niet alleen omdat we hem een fantastische tv-maker vinden, maar er is ook een persoonlijke klik, en dat is voor ons echt belangrijk. Niets is interessanter dan de creativiteit van verschillende mensen, vanuit een verschillende passie, te combineren."

Ook Bart De Pauw ziet het helemaal zitten. "De Boxy's zijn bijzonder goed in hun vak. Ze zijn een echte inspiratiebron voor invloedrijke chefs en culinaire ambachtslui. Hun toewijding en vakkennis is uitzonderlijk. En het zijn grappige kerels. Daar wil ik meer mee doen, veel meer." 

Wat het concept juist zal zijn, wordt pas later bekendgemaakt. Maar dat het in 2017 van het scherm zal spatten, staat al vast.

Nog op zoek naar een verrassende culinaire context voor jouw merk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het SBS-team.