De Mol komt terug in 2016 op VIER

Wie is De Mol?’ De vraag die zowat heel Vlaanderen meer dan tien jaar geleden in de ban hield, zal binnenkort weer op menig lippen branden. Goed nieuws dus voor iedereen die ten tijde van De Mol trouw aan het scherm zat gekluisterd, want het legendarische spelprogramma komt eindelijk terug en wel in 2016 op VIER. Net zo spannend, net zo ingenieus, maar wel met een gloednieuwe gastheer.

Dit najaar vertrekt Slimste Mens-winnaar Gilles De Coster samen met tien Vlamingen op avontuur naar een voorlopig nog onbekende bestemming. De kandidaten maken een adembenemende rondreis waarbij ze één gezamenlijk doel hebben: alle opdrachten doen slagen om zo veel mogelijk geld te verdienen. Daarvoor zijn ze op elkaar aangewezen en al gauw ontstaan er nauwe banden. Toch kunnen ze niemand echt vertrouwen, want in de groep zit een verrader, een saboteur. Eén van hen is DE MOL.

Het razend spannende spelprogramma groeide in 1998 al uit tot een echte hype en dat zal anno 2016 niet anders zijn. 'Wie is de Mol?' wordt ongetwijfeld de hamvraag van 2016 op sociale media. Inschrijven kan vanaf vandaag, the game is on! Bekijk hier alvast de oproepspot.

Zit je nu al vol ongeduld te wachten en wil je graag jouw merk linken aan De Mol? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het SBS Sales Team.