Dorien Leyers presenteert binnenkort Complex op VIJF

Vanaf 15 maart - na afloop van het succesvolle 'Astrid' - komt VIJF met 'Complex', een nieuw programma met Dorien Leyers als host. In 'Complex' helpt Dorien samen met een team van plastisch chirurgen mensen die zichzelf belemmerd voelen door hun uiterlijk. Jezelf aanvaarden zoals je bent, is makkelijk gezegd, als je voldoet aan de norm. Er is niks verkeerds aan imperfect zijn, maar die ene imperfectie kan iemands geluk soms echt in de weg staan. De getuigen uit 'Complex' hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat hen belemmert. Zij worden door Dr Fabrice Rogge, Dr Bart Decoopman, Dr Carl Van Waes en tandarts Luc Van Doorne geholpen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Imperfectie is in, maar wat als een mankementje niet langer charmant is en als een schaduw boven je geluk hangt?

Dorien Leyers presenteert, praat met de getuigen - voor en na de operatie -, staat in de operatiezaal, en praat met het team van chirurgen.

Interesse om jouw merk op één van onze zenders in de kijker te zetten? Contacteer dan ons team en maak kennis met de adverteermogelijkheden.