Dubbel feest: augustus recordmaand voor VIJF & jubileumeditie Zo Man Zo Vrouw

Twee maal reden om feest te vieren bij VIJF. Vlaanderens grootste vrouwenzender behaalde in augustus een marktaandeel van maar liefst 7,8% en Jani begint nu donderdag 7 september aan het 10de seizoen van Zo Man Zo Vrouw

VIJF is het ultieme guilty pleasure van elke vrouw en dat werd afgelopen maand nog maar eens bewezen. De vrouwenzender wist in augustus gemiddeld zo'n... kijkers te bekoren. Augustus is de beste maand ooit voor VIJF zowel op vrouwen 20-49 als op de doelgroep VVA 18-54. VIJF sluit hiermee ook meteen de zwoelste zomer in haar bestaan af: nooit eerder scoorde VIJF beter tijdens de zomermaanden

Voor je wekelijkse afspraak met Jani moet je dit najaar op donderdag op VIJF afstemmen. Deze keer met de nodige toeters en bellen, want Zo Man Zo Vrouw viert zijn 10de seizoen en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Voor zijn jubileumeditie zal Jani naast the usual suspects ook enkele bekende duo's restylen. Het verjaardagsseizoen start met glitter and glamour met Christoff en Lindsay in een speciale Zo Broer Zo Zus - aflevering.

Verder wordt Jani op donderdag vergezeld van Geert Hunaerts in een nieuw seizoen van Help, mijn man is een klusser. Geert biedt dit najaar opnieuw hulp aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren.

Vormt jouw merk de ideale match met Zo Man Zo Vrouw of één van onze andere programma's? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team.

Zo Man Zo Vrouw, elke donderdag om 20u35 op VIJF.
Help, mijn man is een klusser, elke donderdag om 21u15 op VIJF.

BRON: CIM TV NOORD - augustus 2017