Nieuwkomers in april op VIER

Het late voorjaar van VIER brengt een mix van gekende sterkhouders en straffe nieuwkomers. Onder meer Jani, Pedro en Bartel duiken op, elk met hun eigen programma. De eerste sterkhouder die vanaf maandag 10 april weer op het scherm verschijnt, is Jani gaat. De Vlaamse modegoeroe treedt ook dit seizoen opnieuw uit zijn comfortzone om de éne uitdaging na de andere aan te gaan. Nadien komen oprechte waarheden, geheime romances of valste intriges aan het licht in De Leugendetector.

En ook Topdokters is terug van weg geweest. Vanaf half april elke dinsdag jouw vaste afspraak met gedreven artsen die elk hun eigen verhaal te vertellen hebben. Daarna staat nieuwkomer De Sollicitatie op het programma. Discreet opgestelde camera’s volgen echte sollicitatiegesprekken bij werkgevers op zoek naar de ideale werknemer.

Op donderdag start VIER de avond met de survival skills van Bartel Van Riet in het programma Bartel in het Wild. Samen met twee bekende Vlamingen trekt hij de ongerepte natuur in terwijl hij hen de kneepjes van het vak leert. Tot slot is er de panelshow Control Pedro waarin Pedro Elias wekelijks vier bekende gezichten ontvangt.

Last, but not least is er Gert Late Night, de nieuwe talkshow van Gert Verhulst. Het programma wordt uitgezonden vanop zijn jacht in Antwerpen. Gert Late Night is er telkens van maandag tot en met donderdag om 22u30.

Gert Late Night, de nieuwe talkshow van Gert Verhulst, wordt uitgezonden vanop zijn plezierjacht in Antwerpen. De show is later dit voorjaar te zien op VIER, dat van logo verandert en ‘4’ wordt.

Interesse om jouw merk aan één van onze programma’s te linken? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers.