Het allerstrafste uit de States vanaf vanavond op ZES

Vanavond om 18u is het zover: dan gaat ZES van start, de gloednieuwe zender die je voortaan de klok rond verwent met de populairste Amerikaanse films en series. Op de opening night van ZES wordt de televisionele komst van het beste uit de States gevierd met een driedubbele filmavond. ZES wordt morgen filmisch afgetrapt met de familiefilm Harry Potter and the Chamber of Secrets, gevolgd door de donderdagse actiefilm Tron: Legacy. De filmklassieker Cocktail sluit de eerste avond van ZES af.

Dit weekend schotelt ZES de Vlaamse kijkers de heldendaden van Supergirl voor. En ook Zoo, in de zomer van 2015 de best bekeken serie in de VS, is vanaf volgende week te bekijken op ZES.

Zoo, de serie over het dierenrijk dat in opstand komt, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Patterson en werd onder handen genomen door de producers van ‘Mission Impossible’. Supergirl werd dan weer gecreëerd door de producers van succesvolle superheldenseries als ‘The Flash’ en ‘Arrow’ en werd in de VS goed onthaald door zowel critici als het grote publiek.

Beide nieuwe series worden uitgezonden in marathonuitzendingen. Supergirl is vanaf zondag 9 oktober om 17u00 te zien op ZES en Zoo kan je vanaf volgende week vrijdag 14 oktober om 20u30 bekijken.

SBS biedt jou niet alleen een dagelijkse tête-à-tête met de grootste Hollywoodsterren van vroeger en nu, maar geeft jou ook een extra optimalisatie voordeel van 10% op ZES.
Word je graag de Binge Buddy van ZES of zet je graag jouw merk in de kijker tussen de Hollywoodsterren? Dat kan, contacteer ons Brandcare team voor de mogelijkheden.

ZES is terug te vinden op kanaal 14 van Telenet, kanaal 16 van Proximus en kanaal 9 van zowel Orange als TV Vlaanderen.

Sit back and relax met ZES!