Kristof Vranckx nieuwe Sales Director

Kristof Vranckx

CCO Tom Gybels heeft Kristof Vranckx aangesteld als Sales Director bij SBS Belgium. De afgelopen jaren was Kristof bij SBS Group Account Manager Aegis, vandaag komt de spotverantwoordelijkheid van de SBS- en themazenders onder zijn hoede.

Kristof startte 15 jaar geleden zijn loopbaan bij IP, maakte vervolgens de overstap naar de Persgroep en later bij Var. Daar deed hij de nodige commerciële ervaring binnen het departement radio op. Vijf jaar geleden koos hij om de overstap te maken naar televisie en startte bij SBS Belgium.

Kristof Vranckx: “Televisie is een zeer sterk en dynamisch medium met de nodige uitdagingen in een snel evoluerend medialandschap. De afgelopen jaren heb ik bij SBS de kans gekregen om commercieel mee aan het verhaal van VIER en VIJF te bouwen. Morgen staan we met ZES voor alweer een nieuwe maar zeer beloftevolle lancering. Ik wil SBS bedanken voor het vertrouwen dat ze in me stellen om de rol van Sales Director op te nemen en kijk met vertrouwen uit naar deze nieuwe uitdaging.”

Samen met Kristof je verdere salesplannen uitwerken? Contacteer hem via kristof.vranckx@sbsbelgium.be of +32 479 67 27 16.