Ontdek het najaar van VIER

Het najaar van VIER is er eentje om duimen en vingers bij af te likken. Tv-kijkend Vlaanderen mag weer ongegeneerd languit in de zetel gaan liggen, want VIER heeft heel wat nieuws in de aanbieding. Een woordje uitleg!

Beginnen doen we met Geubels en de Idioten.Weinig mensen weten dit, maar Philippe Geubels is een man die zich regelmatig vragen stelt. Soms zijn dat vragen over geluk, het leven en de toekomst van zijn kind. Maar veel vaker nog, denkt hij na over wat experten ‘flauwe kul’ noemen. Heft pijn angst op? Kan je een blinde leren autorijden? Helaas is Philippe nogal bang en onavontuurlijk van aard en dus werden hem twee medewerkers toegewezen: Pedro Elias en Sarah Vandeursen. Zij zoeken uit wat Philippe niet durft uitzoeken, amusement verzekerd!

Voor pittige discussies en brandende actualiteit, moet je bij Karen & De Coster zijn. Elke week laten Karen Damen en Gilles De Coster de betrokken Vlamingen aan het woord overgrote en kleine maatschappelijke kwesties. Alles wat Vlaanderen boeit en bezighoudt, het debat óver jou en vooral mét jou, elke week in de arena van Karen & De Coster.

Tellen, tikken, poetsen, tellen, tikken, poetsen, tellen, tikken, poetsen. Dwanggedachten en dwanghandelingen kunnen je hele leven beheersen. Je komt de deur niet meer uit. Je verliest je job. En je geraakt je geliefde kwijt. Zeven mensen hebben beslist er iets aan te doen in het gloednieuwe programma Dwangers. Begeleid door vier toptherapeuten gaan ze intensief werken aan hun dwang. In Thailand, ver weg van de dagelijkse sleur en de dagelijkse dwang. Jan Mulder is de man die dit avontuur in goede banen leidt. 

Evy Gruyaert heeft dan weer geen last van dwangneuroses, maar is vooral geïnteressseerd in het geld van de Vlaming. In Hoeveel ben je waard? doorbreekt ze het taboe rond geld. Fascinerende televisie want zelden schatten Vlamingen hun vermogen juist in. In Hoeveel ben je waard? maken bekende en onbekende kandidaten een eigen inschatting van hun inkomsten, eigendom en uitgaven, maar worden ze ook door een gespecialiseerd team doorgelicht. De waarheid achter de volledige boekhouding blijkt vaak boeiend en soms zelfs schokkend.

Bovendien verwelkomt VIER dit najaar superhost Jimmy Fallon, een van ‘s werelds meest invloedrijke en vooral grappigste mediafiguren van de voorbije jaren. The Tonight Show, het iconische entertainmentprogramma op tv-zender NBC dat de basis heeft gelegd voor de carrières van tientallen Amerikaanse tv- en filmsterren, zal later dit najaar dagelijks op VIER te zien zijn.

And last, but not least schudt Luc Haekens nog een nieuw programma uit zijn mouw. In de gloednieuwe reeks De Blauwe Gids duikt reporter Luc onder in de wereld van de Belgische aristocratie. Acht weken lang klimt hij stap voor stap hoger op de adellijke ladder. Van jonkheer tot prins, allemaal openen ze – na lang aandringen - hun kasteelpoorten en laten ze de kijker binnen in een voorheen gesloten en onbekende wereld.

Uiteraard geen nieuw televisieseizoen zonder het olijke mannentrio Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven de Leijer uit De Ideale Wereld. Wie nog staat te popelen voor het najaar is Erik Van Looy, helemaal kant en klaar voor het ondertussen 13de seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. En ook vaste waarden: Komen Eten, De Rechtbank, De Recherche, Het Klapsalon en Het Zijn Net Mensen konden dit najaar niet ontbreken op het VIER menu.

Zoals je ziet voor ieder wat wils dit najaar. Heel wat programma's betekent ook heel wat commerciële mogelijkheden. Benieuwd naar wat VIER op commercieel vlak voor jouw merk kan betekenen? Neem dan zeker contact op met één van onze accountmanagers.