Control Pedro en nog veel meer nieuws op VIER

Nog dit voorjaar pakt VIER uit met twee gloednieuwe programma’s en een aantal terugkerende sterkhouders. Een gevarieerd zendschema om U tegen te zeggen: van een portie humor en stalen zenuwen tot de nodige dosis spanning, voor elk wat wils.

Pedro Elias pakt binnenkort uit met zijn eigen show. In Control Pedro nodigt hij wekelijks vier bekende panelleden uit in zijn wonderlijke universum waarin fascinerende nieuwsfeiten en heugelijke gebeurtenissen worden gefileerd. Ook nieuwkomer De Sollicitatie maakt zijn debuut op VIER.  De Sollicitatie belicht één van de meest intense gesprekken die een leven kunnen veranderen. Discreet opgestelde camera’s registreren echte sollicitatiegesprekken bij werkgevers op zoek naar de ideale werknemer.

Wie opnieuw van de partij is dit voorjaar is modegoeroe Jani. Vanaf eind maart treedt hij opnieuw uit zijn comfortzone in een nieuwe reeks Jani Gaat. Jani gaat onder andere aan de slag bij een brandweerkorps en ondervindt aan den lijve wat scheidsrechters allemaal te verduren krijgen op een voetbalplein. Ook de documentatiereeks Topdokters keren dit voorjaar terug. Nieuwe artsen en nieuwe disciplines passeren de revue. Topdokters kijkt dit seizoen immers mee over de schouder van een plastisch chirurg en een specialist in de palliatieve zorg.

Is één van onze programma’s de perfecte match met jouw merk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het SBS-team voor meer informatie.