Proef de feesten op njam!

Njam! biedt je heel wat culinaire inspiratie voor de feestdagen met twee niet te missen programma's!  Roger van Damme, Peppe Giacomazza en Dominique Persoone overladen je in 'De Chalet' met topideeën voor feestgerechten. In 'It's Aperotime' serveert nieuw gezicht Naushad Rahamat je dan weer de lekkerste cocktails! 
 

De Chalet - 3 chefs, een feest

Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten. Ze bereiden samen haalbare feestgerechten voor ’s avonds, maar ook ontbijt, lunch en aperitief komen aan bod!  Hun bereidingen gaan van  culinair tot no-nonsense, maar keer op keer origineel en bovenal overheerlijk! Daarnaast ondernemen de drie vrienden ook korte uitstappen, maken ze tijd voor ontspanning en zorgen ze voor de nodige grapjes en plagerijen. Het belooft een gezellige boel te worden in 'De Chalet'

De Chalet, vanaf 8 december elke vrijdag om 17u15 & 23u15 nieuw op njam!
 

It’s Aperotime - A taste of history

Het aperitiefmoment tijdens de feestdagen, is er iets gezelligers?  Tijdens de eindejaarsperiode is elke Vlaming een fervente fan van aperitieven… Daarom komt het cocktailprogramma 'It's Aperotime' terug! Deze keer nemen we je mee in de tijd en leer je de evolutie van de cocktail kennen met niemand minder dan bartender Naushad Rahamat! Deze aanstekelijke cocktailshaker van Cocktails at Nine en winnaar van de beroemde Diageo World Class Competition zal de lekkerste cocktails serveren. Het hoeft bovendien niet altijd ingewikkeld te zijn; hij geeft je tal van tips om te verrassen met eenvoudige ingrediënten voor heerlijke cocktails.

It's Aperotime, vanaf 9 december elke zaterdag om 17u30 en 23u30 nieuw op njam!