Combineer de kracht van tv en online media

Gisteren de aflevering van Geubels en de Idioten gemist? Geen nood, want deze aflevering kan je gratis herbekijken op VIER.be. Daarnaast kan je ook het hele seizoen lang De Ideale Wereld, Komen Eten, Het Klapsalon, Karen & De Coster en Zo Man Zo Vrouw opnieuw bekijken.

Online advertising is de perfecte aanvulling op jouw tv-campagne. En net daarom wilt SBS haar digitaal aanbod zo aantrekkelijk mogelijk maken voor zowel de kijker als de adverteerder.

Zo zijn er opnieuw de webpremières. Bekijk Geubels en de Idioten, Komen Eten en binnenkort ook De Blauwe Gids in avant-première op VIER.be. De afleveringen zijn telkens 24 uur beschikbaar vanaf 16u op de dag van de uitzending.

En dat is nog niet alles. SBS zet meer dan ooit tevoren in op web exclusieve content met ‘Behind the scenes’ video’s, ‘Niet op tv’ filmpjes en de nieuwe online rubriek ‘Onder- of overschat’.

Of je nu als adverteerder opduikt in onze online gratis afleveringen of exclusieve webcontent, dankzij SBS is jouw merk heel de dag lang dicht bij de kijker.  

Gebeten door het online aanbod van VIER en VIJF? Combineer dan de kracht van televisie met het succes van onze online media en ga voor een Smart Video Pack.

Neem voor meer info contact op met jouw vertrouwde  Accountmanager.