Sterke seizoensopener op VIER

 

 

VIER nam gisteren meteen een vliegende start met Het Klapsalon. Het gloednieuwe, dagelijkse magazine waarin kappen en klappen centraal staat, kon zo’n 200.000 kijkers bekoren tijdens de eerste aflevering. Na de kappersbeurt mochten we de benen onder tafel schuiven bij Komen Eten dat ook dit voorjaar weer garant staat voor talloze heerlijke menu’s en nog meer sfeer en gezelligheid. De Komen Eten fans, in totaal zo’n 363.000, waren trouw op post voor hun dagelijkse portie culinaire ontspanning.

Dit voorjaar mogen we weer ongegeneerd binnen gluren bij The Sky is the Limit. Meer dan 500.000 kijkers wierpen een blik achter de voordeur van succesvolle landgenoten, goed voor zo’n 23% marktaandeel op VVA 18-54.

En ook De Ideale Wereld is terug van weg geweest. Niemand minder dan Jeroen Meus mocht de spits afbijten in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, maar de ster van de avond was ongetwijfeld Jejoen Bontinck die de hoofdrol speelde in een special over jadicalisejing. Maar liefst 301.000 kijkers zaten aan het scherm gekluisterd, een absoluut record voor ‘het beste informatieprogramma’ van Vlaanderen.

Sinds gisteren staat ook VIER een stapje dichter bij een ideale wereld, want voortaan kan je jouw favoriete VIER programma’s al in première online bekijken. Vanaf nu zijn Het Klapsalon, Komen Eten en The Sky is the Limit telkens vanaf 17u op de dag van de uitzending 24 uur lang gratis online te bekijken.

Bron: CIM TV NOORD – 03/02/2015