Een ongelooflijk voorjaar op VIER

Vanaf februari begint jouw televisieavond 10 minuten vroeger. Kappen en klappen, dat zijn de hoofdingrediënten van Het Klapsalon, een nieuw dagelijks programma op VIER net voor Komen Eten.

Op maandag schotelen we jou graag The Sky is the Limit voor. Peter Boeckx werpt in dit tweede seizoen opnieuw een blik op het leven van succesvolle landgenoten. Dinsdag mag Martin Heylen voor de tweede keer zijn reisverhalen bovenhalen in Heylen en de Herkomst. Hij vergezelt acht bekende Belgen met exotische roots op een zoektocht naar hun herkomst. Voor jouw wekelijkse portie misdaad zit je op woensdag goed op VIER met The Mentalist. De zenuwslopende zoektocht naar een vermist persoon wordt dit voorjaar verdergezet op donderdagavond in Vermist.

En op vrijdag duiken we het weekend in met een straffe film. Later dit voorjaar speelt Gert Verhulst de hoofdrol op zaterdagavond, want hij wordt de presentator van de gloednieuwe panelshow Het zijn net mensen die helemaal rond dieren draait. Zondagavond blijft ook dit voorjaar de spannendste aller avonden dankzij de Crime Night, een strak voorjaarsschema dus vanaf 2 februari op VIER.