VIER geeft startschot zomer met Chef in je oor

Vanaf 26 juni trekt het gloednieuwe Chef in je oor de zomer op gang op VIER. Twee topchefs, twee keukens, twee hopeloze keukenklunzen en twee microfoons. Dat zijn de ingrediënten van deze spannende kookwedstrijd waarin de klunzen het tegen elkaar opnemen. In één uur tijd moeten ze een heerlijk gerecht op tafel toveren. Ze krijgen daarbij de hulp van een topchef, maar die zet zelf geen stap in de keuken. Alle communicatie verloopt via een microfoon en een oortje. Presentator Gert Verhulst staat letterlijk tussen twee vuren: hij moet de gemoederen van twee competitieve chefs én twee absolute keukenklungels bedaren. De topchefs van dienst? Dominique Persoone, Peppe Giacomazza, Johan Segers, Viki Geunes, Thierry Theys, Stéphane Buyens, Wout Bru en Roger van Damme. Chef in je oor vanaf 26 juni op VIER, telkens van maandag t.e.m. donderdag.

De aftrap voor het nieuwe voetbalmagazine, dat op vrijdag, zaterdag en zondag zal worden uitgezonden, wordt op 28 juli gegeven. Het Belgische voetbal op VIER vormt de ideale combinatie met het Vlaamse entertainment, de human interest en de straffe fictie.

En tot slot mag de kijker zich in augustus nog aan een derde nieuw dagelijks programma verwachten, Huizenjagers. Wekelijks gaan drie makelaars met elkaar de strijd aan om de beste huizen/appartementen te vinden voor koppels die op zoek zijn naar een nieuwe woonst. De makelaars proberen te peilen naar de wensen, de voorkeuren en de smaak van de kooplustigen om binnen het vooropgestelde budget en tegen de klok de ideale woning voor hen te vinden.

Steken de zomerkriebels al de kop op en denk je dat jouw merk perfect past in de zomerprogrammatie van VIER? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het salesteam voor een zomers voorstel.