De najaarsgezichten van VIER

De gezichten

Het najaar van VIER ziet er veelbelovend uit. Vaste waarden als Geubels en de Belgen en De Slimste Mens ter Wereld keren terug. Maar de zender pakt ook uit met enkele nieuwe programma’s.  

Steven Van Herreweghe is terug van weggeweest. In Het beste moet nog komen ontvangt hij tien weken lang tien fenomenen uit de tv- en schowbizzwereld. Tom Waes, Sien Eggers en Jeroen Meus staan aan de top van hun carrière.  Kunnen ze nog hogerop of is het vanaf aan alleen maar bergaf? Het beste moet nog komen, een wekelijkse trip langs onverwachte ambities, verborgen talenten en bizarre carrièrewendingen.

Op zaterdag is Evy Gruyaert op post. Ze duikt dit najaar de Weet Ik Veel – studio in samen met maar liefst driehonderd studenten, drie bekende Vlamingen en vijftig meerkeuzevragen. De best presterende BV en student gaan door naar de finaleronde. Quizplezier voor het hele gezin.

Otto-Jan Ham haalt opnieuw het beste in zichzelf naar boven in een nieuw seizoen van De Ideale Wereld. Samen met enkele vaste wereldverbeteraars en elke dag een andere opmerkelijke gast belooft het weer te knallen. En geen nieuw tv-seizoen zonder Philippe Geubels. Binnenkort voor het eerst papa, maar nu al helemaal klaar voor een tweede seizoen van Geubels en de Belgen.

Ook De Slimste Mens ter Wereld keer terug. Wie de opvolger wordt van Gilles De Coster kan vanaf 14 oktober terecht bij Erik Van Looy. Philippe Geubels, Lieven Scheire en Bruno Vanden Broecke moeten passen voor de titel want dienen zich aan als de vaste juryleden van dienst.