Samenvattingen Jupiler Pro League tot 2020 op VIER

Vanaf juli zullen alle samenvattingen van de voetbalwedstrijden van de Jupiler Pro League te zien zijn op VIER. Het live voetbal blijft de volgende drie seizoenen te zien op Play Sports (Telenet).

Met de nieuwe dagelijkse talkshow Gert Late Night zet VIER vandaag reeds in op proximiteit. De zender wil steeds meer programma’s op het scherm brengen die zo dicht mogelijk bij de leefwereld van de Vlaamse kijker staan. De competitie op de Belgische voetbalvelden sluit daar tijdens het weekend perfect bij aan. Voetbal past in het kader van Vlaams entertainment,  human interest en lokale fictie waarmee de jonge zender het afgelopen jaar tot tweede grootste commerciële speler naast één en VTM is gegroeid.

SBS zet bewust in op samenvattingen van voetbalwedstrijden, omdat de kijkcijfers aantonen dat nieuws- en sportuitzendingen het meest live bekeken worden. SBS zal de komende weken het sportprogramma samen met Play Sports (Telenet) en Woestijnvis uitwerken. Tegen de start van de voetbalcompetitie zullen ook de schermgezichten van dit nieuwe programma op VIER bekend raken.

Wil jij graag samen met jouw merk aan de aftrap staan van het nieuwe voetbalseizoen op VIER? Het SBS salesteam staat klaar om een voetbalvoorstel op maat uit te werken.
Graag meer info? Stuur dan snel een mailtje naar jupilerproleague@sbsbelgium.be