VIJF and the City nu zondag in Leuven

Op zondag 4 juni 2017 is het shoppen geblazen in Leuven tijdens VIJF and the City, want VIJF en Jani Kazaltzis gaan de stad onveilig maken. Ontmoet onze gezichten en "shop till you drop" op hét fashion & lifestyle event van het jaar.

En wie kan er beter shoppen dan onze Shopping Queens? Het eerste seizoen viel duidelijk in de smaak bij vrouwelijk Vlaanderen. Elke week gingen vier vrouwen de strijd aan om de titel van 'Shopping Queen' te bemachtigen. De opdracht was simpel: scoor voor een speciale gelegenheid een bijpassende outfit telkens voor hetzelfde budget. Topstylist van dienst is Jani Kazaltzis om zijn ongezouten mening te geven.

Mei was opnieuw een sterke maand voor VIJFShopping Queens boekte straffe resultaten en haalde een gemiddeld marktaandeel van 12,6 % op vr 20-49, goed voor 133.000 kijkers. Juni staat dan weer volledig in het teken van dans: een maand lang zendt VIJF elke zaterdag de leukste dansfilms uit.

Ben jij ook een echte shopping queen? Kom dan op zondag 4 juni 2017 naar VIJF and the City in Leuven. Volg het VIJF and the City event op Facebook voor alle updates. Wil je die dag kans maken op een goodiebag en/of een RES-kaart* met € 25 shoptegoed? Registreer je dan hier

BRON: CIM TV NOORD 18/04/2017 - 19/05/5017