VIJF, een schot in de roos dit voorjaar

Dankzij Alle Dagen Seks, All you need is Jani, Perfect? en De Huisdokter zette VIJF een ijzersterk voorjaar neer. De grootste vrouwenzender van Vlaanderen haalde dit voorjaar een uitstekend marktaandeel van 6,9% op vrouwen 20-49. Ter vergelijking, vorig voorjaar haalde VIJF van februari tot mei nog 6,2 procent. De zender kende dit voorjaar dus een mooie groei van 11%.

Alle Dagen Seks haalde in februari een gemiddelde van 234.642 kijkers. All you need is Jani haalde in zijn tweede seizoen gemiddeld  219.657 kijkers en een erg herkenbare Karen Damen wist wekelijks gemiddeld 236.812 kijkers te lokken naar haar fel gesmaakte Perfect?. Vanavond is er de voorlopig laatste aflevering van De Huisdokter, dat voorlopig kan afklokken op een gemiddelde van 219.678 kijkers. De nieuwe afleveringen van de populaire ziekenhuisserie Grey’s Anatomy bleven ook dit voorjaar wekelijks 131.687 fans boeien.

SBS zet meer dan ooit tevoren in op vrouwen en bundelt daarom de zenders VIJF, MTV, TLC en njam! in een gloednieuw pakket dat luidt naar de naam Gain & Gloria. Gain & Gloria, dat is slim adverteren. Bereik op een efficiënte manier zoveel mogelijk vrouwen, dankzij een sterk, vrouwelijk, commercieel aanbod gebundeld in één pakket. Meer weten? Vragen staat vrij! Contacteer uw vertrouwde accountmanager.

BRON: CIM TV NOORD - februari - mei 2015 - 17u - 24u