VIJF viert tiende verjaardag in goed gezelschap

Dé grootste vrouwenzender van Vlaanderen blaast in oktober 10 kaarsjes uit en ze viert dat in stijl. Naast en op het scherm mogen de VIJF-kijkers zich aan heel wat verrassingen verwachten want enkele gloednieuwe programma’s en drie nieuwe schermgezichten maken hun opwachting.

Dit najaar opent Annelien Coorevits het jachtseizoen op de ultieme man in Singl3s. Haar uitgebreide kennis over dating anno 2014 maakt Annelien de ideale coach om onze drie Vlaamse singles te begeleiden. We verwelkomen ook Karen Damen op VIJF. In het gloednieuwe Perfect test ze twee maand lang alle dieet-, sport- en gezondheidstips uit die ze in vrouwenbladen terugvindt. Roel Vanderstukken zorgt tenslotte voor de nodige mankracht in een nieuw seizoen van De Huisdokter.  

Geen 10 jaar VIJF zonder Jani & Bieke uiteraard. Lievelingsstylist van Vlaanderen Jani transformeert koppels in ware mode-iconen in een nieuw seizoen van Zo Man Zo Vrouw. Bieke Illegems zorgt voor de nodige emotie en verbazing met een nieuwe lading Straffe Verhalen.

Zet je dus schrap voor één groot feest dit najaar op VIJF!