Vlaamse versie van Say Yes To The Dress op TLC

 

De populaire TLC-serie Say Yes To The Dress komt naar de Lage Landen. Bruidsexpert en jurkengoeroe Randy Fenoli helpt de Nederlandse én Vlaamse aanstaande bruiden om de perfecte bruidsjurk te vinden.

Vrouwen die in tranen voor de spiegel staan terwijl familie en vriendinnen hun ongezouten mening geven over de twintigste berg witte tule. Wie regelmatig naar het programma Say Yes to The Dress kijkt, weet dat een trouwjurk vinden geen sinecure is. Maar trouwe kijkers weten ook dat presentator Randy Fenoli er uiteindelijk toch in slaagt om de perfecte jurk te vinden. 

TLC startte op 30 maart vorig jaar in Vlaanderen en heeft zich in geen tijd ontpopt tot de grootste themazender op vrouwen 18-44. TLC blijft ook groeien: in het 1ste kwartaal van 2016 haalde de zender nog 1,7% marktaandeel op vrouwen 18-44, in het 3de kwartaal steeg dit cijfer al naar 2,1% en ook het najaar is glansrijk gestart met 2,5% marktaandeel in oktober.

De zender bereikt maandelijks gemiddeld 2.350.000 kijkers en maar liefst 46% van de vrouwen tussen 18 en 44 jaar oud. Say Yes To The Dress is het best scorende programma van de zender.

Is Say Yes To The Dress het ideale programma om jouw merk in de kijker zetten? Adverteer dan op vrouwenzender TLC. Contacteer één van onze account managers voor de mogelijkheden.

Say Yes To The Dress Benelux, iedere dinsdag om 20u10 op TLC.

Bron: CIM TV NOORD, 01/01/16-19/10/16, Live+7 op 20/10/16