Yes voor ZES

ZES kleurt de Vlaamse huiskamers vanaf 6 oktober om 18u rood, wit en blauw. Met de populairste Amerikaanse series, sitcoms en films voor het hele gezin staat ZES garant voor ‘USA. All day’. 

Vanaf nu donderdag verwent ZES de kijkers de klok rond met de populairste Amerikaanse films en series. Wegzakken in de luie zetel voor een dagelijkse tête-à-tête met de grootste Hollywoodsterren van vroeger en nu wordt dankzij ZES voortaan kinderspel. Van de grootste classics, Hollywood blockbusters en nieuwe topseries tot de beste action en grappigste family films, bij ZES is alles net zoals in de States net dat tikkeltje bigger and better. Adjunct-programmadirecteur Miguel Casier: “Met de Vlaamse premières van series als Supergirl, Zoo, Animal Kingdom en een gloednieuw seizoen van Hawaii Five-O brengt ZES meteen een pak nagelnieuwe programma’s naar de Vlaamse huiskamers.”

Het ZES-zendschema leest zeven dagen op zeven erg helder. Miguel Casier: “Bij de opbouw van het zendschema wilden we vooral duidelijkheid voor de kijkers. ZES is er 24 uur op 24 voor het hele gezin, en de kijkers moeten goed weten wanneer ze voor wat bij de nieuwe zender terecht kunnen. Elke weekdag krijgt dan ook een duidelijk thema in prime time.”

Maandag wordt Blockbusterdag bij ZES. De coolste classics die je opnieuw tranen van het lachen of kippenvelmomenten bezorgen, passeren dan weer op dinsdag de revue. Woensdagavond is family night, dé garantie op een gezellig avondje met het hele gezin, denk aan Puss in Boots of Harry Potter. Oppassen op donderdag, want dan maakt ZES de Vlaamse beeldbuis onveilig met de meest explosieve actiefilms. Vanaf vrijdag houden marathonuitzendingen van de absolute topserie Zoo je aan het scherm gekluisterd, en ook op zaterdag is het bingewatchen geblazen met de beste crime series. Double trouble op zondag: eerst vliegen de superkrachten van het nieuwe Supergirl en Arrow in het rond, maar daarna is het niets dan fun met de sappigste sitcoms.

ZES is vanaf 6 oktober terug te vinden op kanaal 14 van Telenet, kanaal 16 van Proximus en kanaal 9 van zowel Orange als TV Vlaanderen. Vanaf donderdagavond 6 oktober om 18.00 uur gaat ZES van start met de familiefilm Harry Potter and the Chamber of Secrets, gevolgd door de donderdagse actiefilm Tron: Legacy. De filmklassieker Cocktail sluit de eerste avond van ZES af.

Om de lancering van ZES te vieren, trakteert ZES op een extra optimalisatie voordeel van 10%. Word je liever met jouw merk de Binge Buddy van ZES of wil je de ZES-kijker graag op een andere, inspirerende manier verrassen? Dat kan! Eén adres, het Brandcare team van SBS.

Stuur ZES samen met ons de wijde wereld in via @opzes of #zes op Twitter, Facebook of Instagram.