Zeven nieuwe voorjaarsprogramma's op VIER

Met de onthullende docureeks Ex-Gangster, de nieuwe fictiereeks Gent West, het verrassende Karen maakt een plaat en de veelbelovende Leeuwenkuil (met vijf topondernemers) bouwt VIER in 2018 verder aan een breder en herkenbaarder zendschema met evenveel nieuwe programma’s naast vaste afspraken van maandag tot donderdag met nieuwe seizoenen van het hartverwarmende Hotel Römantiek, en ook Topdokters, Bartel in het Wild en de knotsgekke studioshow Control Pedro.

EX-GANGSTER

GENT WEST

KAREN MAAKT EEN PLAAT

LEEUWENKUIL

Nog helemaal nieuw dit voorjaar: De Boxy’s, Grillmasters en Nieuwsjagers. De avontuurlijkste tv-show van Vlaanderen, De Mol, slaat deze keer toe in Mexico terwijl Gert Late Night in Antwerpen terug aan boord gaat van de Evanna. VIER brengt ook nieuwe seizoenen van Stukken van Mensen, Huizenjagers, Komen Eten en ’t Is Gebeurd.

DE BOXY'S

GRILLMASTERS

Naast de vaste voetbalafspraak elke vrijdag, zaterdag en zondag met Sports Late Night, gaat de bal na de zomer ook elke dinsdag live aan het rollen op VIER met de meest epische matchen uit het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa in de Champions League.

Daar bovenop zet VIER in 2018 ook in op het weekend, in het najaar onder meer met een geheel eigen versie van de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld: Dancing with the Stars. In deze uitdagende glossy tv-show bundelen Vlaamse celebrity’s hun energie met professionele danspartners. Ook de nieuwe docureeks De Ambassade en de nieuwe reeks Schatten van Mensen zijn er dit najaar op VIER, samen met seizoenen van De Rechtbank, Niveau 4, Bake Off Vlaanderen, De Sollicitatie en De Slimste Mens ter Wereld.

Programmadirecteur Annick Bongers: “Onze ambitie? Een brede programmamix aanbieden op zoveel mogelijk schermen. Ongedwongen, complexloos, zelfrelativerend en liefst verrassend. Dat is waar we voor gaan. We blijven wroeten, zoeken en telkens nieuwe grenzen opzoeken bij VIER om ze nadien te kunnen verleggen. Goed blijven luisteren naar wat de mensen zeggen en tegelijk vertrouwen op je buikgevoel. En oog hebben voor kwaliteit."

Zet je graag jouw merk in 2018 in de schijnwerpers op VIER? Contacteer dan één van onze account managers voor meer info.