Onze zenders

SBS Belgium is een multimediale onderneming behorende tot de mediagroep De Vijver Media en is het bedrijf achter de succesvolle televisiezenders VIERVIJF en ZES. SBS Belgium fungeert ook als regie voor de zenders DiscoveryTLC, njam! en Play sports.

Ontdek ze hier:

VIER

VIER kiest met succes voor een bredere positionering terwijl de typerende kwaliteit en frisheid er blijft heersen. De zender heeft een duidelijk en uniek profiel dat een jonger en upscale publiek aanspreekt.

VIJF

VIJF is dé guilty pleasure voor jonge, frisse, stijlvolle vrouwen. VIJF is dat stukje chocolade waarvan je geniet na een dag vol deadlines, verplichtingen, checklists en binnen de lijntjes kleuren.

ZES

Voor jouw dagelijkse portie Amerikaanse series, sitcoms en films moet je bij ZES zijn. Van de grootste classics, Hollywood blockbusters en nieuwe topseries tot de beste action en grappigste family films.

Discovery

Intelligent entertainment. Programma’s die kijkers nieuwe inzichten geven en mannen stof tot praten.

TLC

TLC is dé non-fictie en lifestyle entertainment televisiezender voor vrouwen en is bovendien de grootste vrouwenzender ter wereld. TLC onderscheidt zich van de andere vrouwzenders dankzij haar unieke karakter.

Play Sports

Play Sports staat garant voor een ruim sportaanbod, top entertainment en innovatieve extra's voor alle sportliefhebbers.

njam!

Njam! is niet zomaar een kookkanaal, maar een platform dat bestaat uit televisieprogramma's, magazines, boeken en nog zoveel meer. Bij njam! proef je de goesting!