Vlaanderen lust njam! wel

Njam! richt zich op de actieve, commerciële doelgroep 25-54 jarigen. En dat de culinaire Vlaming njam! weet te smaken, blijkt uit de cijfers. Momenteel bereikt njam! dagelijks gemiddeld 235.000 kijkers. Maandelijks bereikt de zender gemiddeld zo'n 2 miljoen kijkers.

Graag meer weten? Download dan onderaan deze pagina de programmafiche of ga naar www.njam.tv.

Culinaire televisie en nog zoveel meer

 

Njam! is het enige digitale kookkanaal in Vlaanderen waar je 24 op 24 of 7 dagen op 7 non-stop naar kan kijken, wat meteen een grote troef is voor de zender. Njam! is veel meer dan alleen maar een kookkanaal en dat maakt van njam! een sterk merk. Televisieprogramma's, samenwerkingen met chefs, magazines en boeken... het is slechts een greep uit het aanbod van njam! Bovendien kan de kijker op de website www.njam.tv meer dan 2.500 recepten terurgvinden. Njam! maakt deel uit van het digitale basispakket van Telenet en is terug te vinden op kanaal 20. Daarnaast is er ook dagelijks een selectie van njam! programma's op VIER te zien.

Doelgericht adverteren

 

Njam! versterkt het culinaire aanbod van SBS en dat biedt zonder twijfel veel mogelijkheden voor jou als adverteerder. Adverteren is één ding, maar de hamvraag blijft: hoe bereik je jouw doelpubliek? Simpel, bij SBS!

SBS kan dankzij zijn uitgebreid zenderaanbod zeer doelgericht te werk gaan en voor iedere adverteerder wat wils aanbieden.

Benieuwd naar de commerciële mogelijkheden of de tarieven van een (spot)campagne op één van onze zenders? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onderstaande Account Managers.