Met een vernieuwd aanbod en een intense totaalbeleving wil Play Sports sporters en supporters dichter bij elkaar brengen. Het brede sportaanbod legt de focus op Belgische sporthelden. Sportliefhebbers zitten voortaan op de eerste rij voor het beste voetbal, hockey, volleybal, basketbal, auto- en motorsport, golf en veldrijden. Ze komen dichter bij hun helden dankzij de innovatieve concepten die helpen bij het supporteren: nieuwe programma's en competities, live verslaggeving, een verbluffende Play Sports app met 'live statistics' en top entertainment op en naast het scherm zorgen voor een totaalbeleving in het teken van de liefde voor de sport.

Meer weten? Neem een kijkje op www.playsports.be.

#samenstraffer

Bij Play Sports gaat er telkens extra aandacht naar de Belgische sporthelden die het waarmaken in binnen- en buitenland. Naast het gesmaakte voetbalaanbod uit de Belgische en internationale competities breidt Play Sports het aantal balsporten fel uit met het beste Belgische en internationale volleybal, basketbal en hockey.

Elke auto- en motorsportfanaat vindt z'n gading in motocross en de bolides van de Formule 1 en Formule E. Golf is dag en nacht te volgen op het Play Sports Golf-kanaal. En ook de veldritfans komen aan hun trekken met de Hansgrohe Superprestige- en wereldbekerwedstrijden.

Play Sports wil supporters en sporters dichter bij elkaar brengen en zal zich dan ook niet beperken tot de tv, computer, tablet of smartphone. Met onverwachte acties op en rond het veld brengt Play Sports een nieuwe ervaring voor zowel sportfanaten als fans die maar af en toe naar sport kijken. Zo krijgt een supporterskamp bijvoorbeeld een kanaal voor eigen commentaar bij een topmatch uit de Jupiler Pro League. In het veldrijden pakt Play Sports dan weer uit met de Telenet Trophy waarin fans de dag voor een cross mogen rijden voor henzelf en hun favoriete renner.

Adverteren op Play Sports

Adverteren is één ding, maar hoe bereik je jouw doelgroep? Simpel, bij SBS! Of jouw merk nu focust op jonge vrouwen, stoere papa's of papa's die denken stoer te zijn... SBS heeft dankzij zijn breed zenderaanbod voor ieder wat wils in de aanbieding. Want de ideale consument is voor elke adverteerder anders.

Benieuwd naar de commerciële mogelijkheden bij SBS? Neem dan zeker contact op met één van onze accountmanagers.