Spraakmakende zender met ambitie

Meer dan andere zenders, wil VIER goesting geven om dingen anders te bekijken, met een vette knipoog, een open vizier of gewoon op je dooie gemak met een pint bij de hand. Die open houding zorgt voor een sterke band tussen zender en kijkers. Actieve, nieuwsgierige en geïnformeerde kijkers die meer willen halen uit het leven, voor wie de wereld niet ophoudt in de achtertuin, voor wie VIER meer is dan een merk, voor wie VIER vooral een way of life isVIER is het creatief alternatief voor andere tv-zenders en bereikt dan ook een jonger en meer upscale publiek.

Graag meer weten? Download dan onderaan deze pagina de zenderfiche.

Zenderinfo

VIER heeft als commerciële uitdager a priori een scherper randje. VIER moét het verschil maken, dus gaat de zender verder waar anderen het voor bekeken houden. VIER is synoniem met nieuwe, baanbrekende én zinderende inhoud, is lekker eigenzinnig en betreedt met plezier onbetreden paden.

Dit voorjaar pakt VIER uit met evenveel vertrouwde als gloednieuwe programma's en formats. Gilles De Coster, Ben Segers & Axel Daeseleire, Martin Heylen, Peter Boeckx, Evy Gruyaert, Thomas Huyghe, Herman Verbruggen, Karen Damen, Marc Marie Huijbregts en Gert Verhulst duiken allemaal op in het nieuwe tv-seizoen. Naast de vaste afspraken met twee Crime Nights en de Blockbuster-avond op vrijdag, dit voorjaar liefst zestien lokale producties, met in de hoofdrollen: Jani Kazaltzis, Steven Van Herreweghe, Sven de Leijer, Elodie Ouedraogo en Katrin Kerkhofs, mevrouw Dries Mertens.

Meer weten? Maak hier kennis met het voorjaar van VIER

 

Adverteren bij SBS

Adverteren is één ding, maar hoe bereik je jouw doelgroep? Simpel, bij SBS! Of jouw merk nu focust op jonge vrouwen, stoere papa's of papa's die denken stoer te zijn... SBS heeft dankzij zijn breed zenderaanbod voor ieder wat wils in de aanbieding. Want de ideale consument is voor elke adverteerder anders.

Benieuwd naar de commerciële mogelijkheden bij SBS? Neem dan zeker contact op met één van onze accountmanagers.