Grootste en meest selectieve vrouwenzender

VIJF blijft de grootste Vlaamse vrouwenzender op vr 20-49 en VVA 18-54 met een mix van Vlaamse producties en fictie. 

Graag meer weten? Download dan onderaan deze pagina de zenderfiche.

Zenderinfo

VIJF wil zich dit voorjaar nog meer opwerpen als hét vrouwelijke alternatief. Met twee gloednieuwe programma’s en twee nieuwe seizoenen van bekende formats gaat VIJF ook dit voorjaar voluit voor haar inmiddels signature spagaat: met aan de ene kant heerlijke guilty pleasures en relevante Vlaamse programma’s aan de andere kant.

Vanaf 3 februari brengt VIJF het langverwachte seizoen van Temptation Island, met Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. In het ultieme guilty pleasure gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Wie houdt stand en wie hapt toe?

Nieuw in februari is de nieuwe realityreeks Pink Ambition, waarin vijf jonge, getalenteerde, mooie, maar vooral excentrieke en/of rijke vrouwen worden gevolgd. Jill, Freya, Yentl, Axelle en An-Katrien maken elk op hun manier de wereld wat rozer. Pink Ambition vormt in februari samen met Temptation Island de perfecte guilty pleasure-tandem. Jani is dit voorjaar ook kort even terug te zien op VIJF met de leukste afleveringen van Zo Man Zo Vrouw.

In maart brengt VIJF het gloednieuwe ‘Opgejaagd’, het human interest-programma waarin Jan Kooijman vrouwen te hulp schiet die het slachtoffer zijn geworden van (cyber)stalking. En later dit voorjaar brengt VIJF ook vaste waarde ‘Help, Mijn man is een klusser!’ terug. Deze keer is Geert Hunaerts bemiddelaar van dienst: hij helpt ontredderde vrouwen hun man weer aan het klussen te krijgen.

En naast al het nieuwe VIJF-geweld blijft de grootste Vlaamse vrouwenzender ook dit voorjaar de vaste afspraak voor de leukste misdaadseries, ziekenhuisseries en meest romantische I Love Donderdagfilms.

Adverteren bij SBS

Adverteren is één ding, maar hoe bereik je jouw doelgroep? Simpel, bij SBS! Of jouw merk nu focust op jonge vrouwen, stoere papa's of papa's die denken stoer te zijn... SBS heeft dankzij zijn breed zenderaanbod voor ieder wat wils in de aanbieding. Want de ideale consument is voor elke adverteerder anders.

Benieuwd naar de commerciële mogelijkheden bij SBS? Neem dan zeker contact op met één van onze accountmanagers.