Het allerstrafste uit de states

Wegzakken in de luie zetel voor een dagelijkse tête-à-tête met de grootste Hollywoodsterren van vroeger en nu wordt dankzij ZES voortaan kinderspel. Van de grootste classics, Hollywood blockbusters en nieuwe topseries tot de beste action en grappigste family films, bij ZES is alles net zoals in de States net dat tikkeltje bigger and better.

Nu VIER en VIJF in primetime almaar Vlaamser worden, kunnen de film- en serieliefhebbers terecht bij ZES voor het beste uit de USA. Hierdoor verbreedt SBS het engagement met de Belgische adverteerders.

Zenderinfo

ZES-kijkers halen elke dag de popcorn boven: het ordewoord van de jongste SBS-zender is ‘sit back and relax’. ZES brengt niet alleen de lekkerste films, maar zorgt ook voor de heerlijkste Amerikaanse verrassingen met gloednieuwe series. ZES is er 24 uur op 24 voor het hele gezin. Elke weekdag krijgt dan ook een duidelijk thema in prime time.

Maandag wordt blockbuster-dag bij ZES. De coolste classics die je opnieuw tranen van het lachen of kippenvelmomenten bezorgen, passeren dan weer op dinsdag de revue.Woensdagavond is family night, dé garantie op een gezellig avondje met het hele gezin, denk aan 'Puss in Boots' of 'Harry Potter'. Oppassen op donderdag, want dan maakt ZES de Vlaamse beeldbuis onveilig met de meest explosieve actiefilms.

Vanaf vrijdag houden marathonuitzendingen van de absolute topserie Zoo je aan het scherm gekluisterd, en ook op zaterdag is het bingewatchen geblazen met de beste crime series. Double trouble op zondag: eerst vliegen de superkrachten van het nieuwe Supergirl en Arrow in het rond, maar daarna is het niets dan fun met de sappigste sitcoms.

ZES is terug te vinden op kanaal 14 van Telenet, kanaal 16 van Proximus en kanaal 9 van zowel Orange als TV Vlaanderen.

Adverteren bij SBS

Wil jij graag jouw merk in de kijker zetten tussen de Hollywoodsterren?
Dat kan! Contacteer één van onze accountmanagers voor meer info over de adverteermogelijkheden op ZES.