Online

ONLINE VIDEO

Content is king, ook online. Onze sterke tv-merken leven verder op VIER.be, VIJF.be en ZES.be én met groot succes. Via een login heb je met één druk op de knop meteen toegang tot al onze video content. Zo kan de kijker kijken waar hij wilt, wanneer hij wilt op alle schermen.

Uit de ATHENA-studie blijkt dat de combinatie van televisie met de websites van onze tv-zenders voor een nog grotere impact van de reclamecampagne zorgt én met een effectiever bereik. Het profiel van de online kijker is bovendien complementair aan dat van de tv-kijker. Het ultieme bewijs dat tv en online hand in hand gaan. Klik hier en kom alles te weten over dit onderzoek.

"Met online adverteren combineer je het bereik en de communicatiekracht van televisie met het succes van digitale media."

—   Brenda Liebens, Head of Digital Advertising

TOTAL VIDEO ADVERTISING

Het digitale aanbod van SBS werd aanzienlijk uitgebreid. Zo is het mogelijk om als kijker volledige afleveringen van lokale content van zenders VIER en VIJF gratis te (her)bekijken online. Dancing with the Stars, Gert Late Night, Blind Gekocht en wtFOCK zijn maar enkele voorbeelden van succesvolle online programma’s.

Ons online videonetwerk biedt een kwalitatieve aanvulling op onze televisiezenders. Uit het ATHENA-onderzoek blijkt dat het kijkmoment op online platformen zeer bewust en met grote aandacht gebeurt. Dit zorgt voor een intense beleving van zowel content als advertenties. Met het oog op een optimale kijkbeleving, peilen we daarom via onderzoek naar de acceptatiegraad van advertenties op de verschillende platformen. De digitale reclamespot verschijnt rond kwalitatieve short-en longform content in pre-roll of mid-roll en dat in een gecontroleerde brand safe-omgeving.

TARGETING, VIEWABILITY EN BRAND SAFETY

Afhankelijk van het doel van jouw campagne bieden we verschillende targeting-mogelijkheden aan om het beste resultaat te bekomen in een brand safe-omgeving. Onze online campagnerapportering geeft o.a. een overzicht van de uitgeleverde impressies op de doelgroep. Als premium video netwerk dragen we de viewability van online campagnes hoog in het vaandel. Uit onderzoek van Prof. Nelson-Field blijkt immers dat online advertenties die op het volledige scherm en volledig worden uitgekeken voor de hoogste toename in verkoopscijfers zorgen. Daarom rapporteren we, in samenwerking met MOAT, standaard de performantie op viewability in termen van screen coverage en completion rate.

SBS STAAT DIGITAAL STERK

SBS versterkt zich op digitaal gebied en biedt experten aan doorheen de ganse organisatie. Heb je graag een voorstel op maat? Wil je de CPM van jouw volgende campagne weten? Aarzel niet ons te contacteren.

Geïnspireerd? Zin om samen te werken?

Het SBS-team staat voor je klaar.

Ken Vanhalle

Account Manager Online Video

Olivia De Clercq

Account Executive Online Video

Andere advertentiemogelijkheden