Pause button advertising

Meer weten?

Pause button advertising, voortaan nog beter afgestemd op de noden van de adverteerder

De perfecte timing. Een schermgroot platform om je verhaal te brengen. En de zekerheid dat jouw boodschap  gezien wordt door de kijker. Dat is Pause button advertising!

pause button advertising

 

Verrassend doeltreffend in zijn éénvoud

Wanneer de kijkers van Play4, Play5, Play6, Play Sports Open en binnenkort ook Play7 op de pauzeknop drukken, is het dankzij de technologie van Telenet mogelijk om het tv-scherm om te toveren tot een indoor billboard. En dit met jouw reclameboodschap! Bij Pause button advertising heb je minstens twee contactmomenten: net wanneer je op pauze hebt gedrukt en wanneer je terug bent om verder te kijken.

Resultaat: de adverteerder krijgt 100% zekerheid dat zijn commerciële boodschap gezien wordt. Dit zowel tijdens het live kijken als tijdens opnames en terugkijk tv op Play4, Play5, Play6, Play Sports Open en binnenkort ook Play7.

Het is de ideale manier voor adverteerders om met hun merk op een creatieve manier in te spelen op het pauzemoment van de tv-kijker. De kijker wordt niet gestoord en de adverteerder slaagt erin om op een niet-intrusieve manier een moment te creëren tussen het merk en de kijker, een win-winsituatie dus.

Niets dan voordelen en voortaan speelt Pause button advertising nog beter in op de noden van de adverteerder.

Maak hieronder kennis met Pause button advertising 2.0!

 

Pause button advertising 2.0: what’s new?

  1. Bepaal zelf het aantal impressies in functie van je budget
  2. Kies de gewenste start- en einddatum
  3. Er zijn extra targeting opties mogelijk: kies zelf de zender, de dag of het timeslot

 

Pause button advertising nu al een winnaar

SBS is wereldwijd de trotse, eerste aanbieder van deze reclamevorm én met succes. Zo won Pause button advertising al zilver op de AMMA awards en een zilveren Lion in Cannes op het Internationaal Reclamefestival. Bovendien wordt Pause Button Advertising niet als storend ervaren, maar wel als leuk en ludiek.

De pauze is voorbij, nu is het aan jou. Contacteer één van onze account managers en we bekijken graag samen hoe Pause Button Advertising iets kan betekenen voor jouw merk.

Voorbeelden Pause button advertising

Geïnspireerd? Zin om samen te werken?

Het SBS-team staat voor je klaar.

Philippe Coppens

Account Manager Smart AD

Andere advertentiemogelijkheden