Al meer dan 385.000 downloads voor 'De Slimste App ter Wereld'

18 Nov 2019

De Slimste Mens ter Wereld blijft dit najaar scoren met gemiddeld zo'n 1.200.000 kijkers, goed voor een sterk marktaandeel van gemiddeld 39,4% op VVA 18-54. Vlaanderens populairste quiz weet niet alleen op tv te scoren, maar ook via de gloednieuwe app. ‘De Slimste Mens ter Wereld’-game heeft ondertussen al meer dan 385.000 downloads op de teller staan én gemiddeld zo'n 80.000 mensen spelen dagelijks. In de app ontvangt Erik Van Looy de spelers in zijn virtuele studio voor een rondje '3-6-9', 'Open Deur', 'Galerij' of 'Collectief Geheugen'. Met de verdiende seconden kunnen de kandidaten in de finale strijden voor de felbegeerde titel van De Slimste Mens ter Wereld.

Nieuw in de app is dat spelers een avatar kunnen maken en zichzelf echt zien zitten in de ondertussen iconische zetels van De Slimste Mens ter Wereld. De smartphone applicatie sluit dus perfect aan bij de beleving van het spelprogramma op televisie.

Een mooi voorbeeld van hoe een merk niet alleen op het tv-scherm kan schitteren, maar ook in de virtuele wereld.

Wil je graag jouw merk in de kijker zetten in de 'De Slimste App ter Wereld'? Neem dan contact op met Ken Vanhalle via ken.vanhalle@sbsbelgium.be of 0498/712.359.

CIM TV NOORD: TV (live+7 t.e.m. 18/11) & andere schermen

Adverteren in de De Slimste Mens ter Wereld-app?