Beste zomer ooit voor vrouwenzender TLC

10 Sep 2019

Na een uitstekende maand juli pakte TLC nog straffer uit in augustus: de zender kaapte maar liefst 4,5% marktaandeel weg op de doelgroep vrouwen 18-44 en zette daarmee een nieuw maandrecord. Op 23 augustus kon de zender zelfs bijna 10% marktaandeel claimen op dagbasis.

Het publiek smulde deze maand vooral van de avonturen van gezinnen met meerlingen: ‘Sweet Home Sextuplets’ en ‘Outdaughtered’ waren bij de best bekeken shows. Daarnaast bleken ook de afgeleiden van 90 Day Fiancé zeer succesvol. In '90 Day Fiancé: Before the 90 days' krijgen we de prequel van het hele gebeuren te zien, 90 Day Fiancé: The Other Way zoomt dan weer in op Amerikanen die de omgekeerde beweging maken en naar het buitenland trekken om daar te gaan trouwen. Ook het lokale format Louisa & Rosanna: onze transgender liefde scoorde goed in augustus op de populaire vrouwenzender.

In september is het onder meer elke woensdag om 20u25 afstemmen op 'The Secret Life of 4 & 5 Year Olds'. En elke zondag om 21u00 brengt TLC 'Kate Plus Date', het romantische vervolg op 'Kate Plus 8'.

The Secret Life of 4 & 5 Year Olds

Bron: CIM TV NOORD, all day, vrouwen 18-44

Adverteren op TLC?