Dancing With The Stars opent morgen de dansvloer op VIER

17 Oct 2018

 

Morgenavond is het zover! Dan dansen Elodie Ouedraogo & Sander Bos, Fabrizio Tzinaridis & Margot Weeda, Ian Thomas & Natascha Dejong, James Cooke & Björk Gunnarsdóttir, Karen Damen & Frank Zegels, Kat Kerkhofs & Nick Kocken, Leen Dendievel & Andrei Mangra, Peter Van Asbroeck & Laura Zegels Jottay en Sien Eggers & Rob Haveneers de benen van onder hun lijf in de eerste aflevering van Dancing With The Stars.

Niemand minder dan Leah Thys, Jan Kooijman, Joanna Leunis en Michel Froget schuiven hun dansbenen onder de jurytafel en verwachten vooral technische hoogstandjes, heerlijke dansmoves, communicerende lijven, star quality én tonnen emotie. Welk koppel kan dit viertal en de kijkers thuis het meest verleiden met hun danskunsten? Dat komt iedereen vanaf 19 oktober elke vrijdag om 20u35 te weten in Dancing With The Stars.

Het eerste jurylid is er eentje met heel wat klasse en uitstraling: de grande dame van de showbizz Leah Thys. Iedereen kent Leah als Marianne uit de populaire soap ‘Thuis’, maar niet iedereen kent haar grote passie voor dans en theater. Leah heeft dus heel wat kennis van zaken.  

De volgende kenner is de Nederlander Jan Kooijman. Jan is voormalig moderne danser, acteur, presentator en ondertussen ook tv-maker. Daarnaast heeft hij ervaring als jurylid van andere dansprogramma’s, zoals het populaire tv-programma ‘So You Think You Can Dance’.

Leah is niet de enige dame van het gezelschap, want ook Joanna Leunis is jurylid. Ze heeft een Brits accent, maar heeft wel Belgische roots. Al van kinds af aan werd ze gebeten door de dansmicrobe en hoe: zo won ze alle grote latin- en ballroomwedstrijden en ze werd ook meerdere malen Europees én wereldkampioene.

En last but not least is er Michel Froget. Michel ging, geïnspireerd door Michael Jackson, internationaal dansen en choreograferen. Hij werkte o.a. als danser en choreograaf in London, Parijs, New York, Los Angeles en Tokyo met grote artiesten als Snap, Enrique Eglesias en groep A+. Ook nationaal is hij een vaste waarde in de dancing scene.

 

Dancing With The Stars, elke vrijdag om 20u35 op VIER

Jouw merk laten dansen op VIER?