De kracht van een groot online videonetwerk

19 May 2020

VIER en VIJF zijn meer dan ooit online aanwezig en zorgden de afgelopen weken voor een dagelijkse portie relevante content met Viktor Vlogdown en Homeparty met Kat. Daarnaast scheerden ook Blind Gekocht en De Mol – de kijkcijferkanonnen van VIER -  online hoge toppen met respectievelijk 787.000 en 2.3 miljoen video views. En De Container Cup - het programma waarin topsporters het in ‘coronamodus’ tegen elkaar opnemen - is met zo’n 605.000 video views niet alleen op tv, maar ook online een succes. Met One Hot Summer op VIJF.be blijft SBS deze zomer verder inzetten op een sterk online aanbod.

Samen met de nieuwswebsites van Mediahuis (De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg) heeft SBS een groot online videonetwerk in handen, wat een breed bereik garandeert voor de adverteerders. De OLV-inventory blijft met dit aanbod de komende maanden dan ook stabiel met gemiddeld 25 miljoen inventory per maand.

Jouw merk online in de kijker zetten? Contacteer je account manager en geniet tijdens de maand mei van 10% premie.

Een online campagne via Programmatic aankopen kan bij SBS via SpotX. Dit was al mogelijk voor een 15’’-spot, maar nu kan je ook kiezen voor een 6’’-spot.

Bron: CIM en Google