Dominique Persoone en Jani Kazaltzis koken in ‘Cook Ensemble’ vanaf 11 november

09 Nov 2020

Na 5.000 kilometer en ruim 3 weken samen op een boot om de Atlantische Oceaan over te steken zijn Dominique en Jani niet meer weg te denken uit elkaars leven. Het 'Over De Oceaan'-duo zat dan ook te popelen om samen de handen uit de mouwen te steken.

Nu we allemaal massaal thuis zijn in lockdown en onze figuurlijke bubbels zijn doorprikt, houden we meer dan ooit afstand van elkaar. En zo willen Dominique en Jani heel Vlaanderen wat dichter bij elkaar brengen, nog beter zelfs, ze willen iedereen in de keuken zien te krijgen. Allemaal samen aan het koken, want wat kan ons op dit moment nog meer verbinden dan een goede babbel en een lekker receptje.

Dominique zal als chef zorgen voor de lekkerste recepten live van uit zijn eigen keuken. Jani zal als straffe souschef van uit zijn keuken dan weer zorgen voor een portie entertainment, maar ook hij zal zijn kooktalent met Vlaanderen delen.

"Dominique is een stoere gast met een peperkoeken hart. Wellicht zullen de recepten die ik graag had op de boot nu ook voorbijkomen."

—   Jani Kazaltzis

Elke avond worden deze twee vrienden vergezeld door een verrassende gast die mee zal koken met hun gezin en twee extra families.

De bedoeling is om de kijkers 'samen' te laten koken en zo de lekkerste gerechten in alle Vlaamse huiskamers op tafel te toveren. De ingrediënten die nodig zijn, worden telkens op voorhand gecommuniceerd, zodat heel Vlaanderen mee kan volgen.

Het originele programma  heet Tous en Cuisine avec Cyril Lignac'  en is in Frankrijk op M6 te zien. Met gemiddeld 2 miljoen kijkers is het gezinsvriendelijke format in ons buurland een echt kijkcijferkanon.

Vanaf 11 november elke weekdag live om 18u45 op VIER

Jouw merk op het boodschappenlijstje van Cook Ensemble?