Droom je er ook van om deze zomer uit te waaien aan zee?

21 May 2020

De Mol Aan Zee

De enige echte Mol kwam eind april tijdens een razendspannende finale uit zijn hol. De piepjonge Alina beduvelde wekenlang meer dan een miljoen mollenjagers.

Maar De Mol is meer dan alleen een kijkcijferkanon. Het is een ijzersterk merk dat voor de allereerste keer ook tijdens de zomer opduikt aan zee.

Daarom dromen we bij SBS van ‘De Mol Aan Zee’, een plaats waar fans zich helemaal kunnen onderdompelen in de wereld van De Mol. Een plaats waar iedereen kan genieten van een zalige zomerse dag in Café De Mol op het strand. Een plaats waar vrienden zich in een beschermde omgeving aan een virtuele molzoektocht kunnen wagen in The Park en de kans krijgen om zelf mollenstreken uit te halen. En dit alles liefst de hele zomer lang voor iedereen: van jong tot oud. Kortom een plek waar mollenjagers naar toe komen om een onvergetelijke dag te beleven.

Gezien de Corona-evolutie is dit uiteraard onder voorbehoud. Wij hopen alvast dat De Mol Aan Zee kan doorgaan als we met z’n allen de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemen.

Droom je samen met ons van De Mol Aan Zee? Team Brandcare staat klaar!

Jouw merk bij De Mol Aan Zee?