Droom je ook van héérlijke zomerdagen zonder zorgen?

28 May 2020

JANI #staycation

Jani Kazaltzis schrijft vanaf 1 juli mee aan een nieuw verhaal bij SBS. Vlaanderens bekendste stylist is zoveel meer dan dat, reden genoeg voor SBS om uit te pakken met een nieuw sterk merk: JANI.

JANI what?!

Het gaat om een multiplatform brand dat telkens vertrekt vanuit Jani als persoon en zijn hele leefwereld. De place to be? Zowat overal. JANI heeft een groot netwerk bestaande uit Facebook, Instagram, en Youtube en een splinternieuw videoplatform Jani.be waar je naast vele nieuwe online videoformats ook alle tv-content met Jani in de hoofdrol zal kunnen bekijken.

De bedoeling is om zoveel mogelijk in te zetten op video en vaste afspraken te maken met de kijker. Alles draait om lifestyle in de brede zin van het woord: van fashion over beauty en celebs tot dating. Een programma op maat van de adverteerder? Alles kan, zolang het gaat om relevante content die in het JANI-plaatje past.

“Wij geloven in straffe videocontent maken, samen met onze partners. Niet zomaar reclame voor een merk, maar doordachte campagnes met een goed verhaal aan de basis. Geloofwaardig, authentiek en met impact. Dat krijg je alleen als jouw doelgroep ook graag kijkt naar wat wij samen brengen. En als onze merken 100% matchen qua waarden en DNA.”

—   Els Vercauteren, Commercial Project Director SBS

JANI’s Staycation

Een staycation wordt ongetwijfeld de zomertrend van 2020. Saai? Allesbehalve, want Jani.be heeft alle content in huis om deze zomer net dat tikkeltje aangenamer te maken. En om helemaal van het ultieme vakantiegevoel te kunnen genieten, lanceren we JANI’s Glam House. Dit is een wedstrijd waarbij telkens 7 vriendinnen en hun squad kans maken op een onvergetelijk weekend in een luxueus kasteel in West-Vlaanderen. Hier kunnen ze drie dagen lang genieten van een weekend in stijl waar lifestyle, beauty en fashion centraal staat.

Jouw merk met de nodige glitter & glamour op JANI’s Glam House? Contacteer dan Els Vercauteren, Commercial Projects Director SBS: Els.vercauteren@sbsbelgium.be voor meer info.