Elke dag een Oscarwinnende film op ZES

25 Jan 2018

ZES heeft een mooie januarimaand achter de rug met een gemiddeld all day marktaandeel van 2,7% op VVA 18-54. Bovendien wist het kleine broertje van VIER en VIJF ook sterk te groeien in prime: ZES deed het in het tijdslot 17u-24u nooit beter dan afgelopen maand. Dit onder meer dankzij de topseries op donderdag: het nieuwe seizoen van The Blacklist haalt gemiddeld 6,4% marktaandeel en 83.000 kijkers. Ook de science fiction series op zondag en de crime-marathon op zaterdag scoren sterk. Bovendien bleek januari een succesvolle filmmaand met mooie cijfers voor o.a. de Lord of the Rings-trilogie.  

In aanloop naar de oscars gaat op maandag 26 februari de oscarweek van start op ZES. Tot en met zondag 4 maart zendt ZES elke dag een Oscarwinnende film uit: The Curious Case of Benjamin Button, The Departed, Rain Men, Rocky, Brave en Sense and Sensibility.

In de nacht van zondag 4 maart vindt de 90ste editie van de Oscars plaats in L.A. Voor een samenvatting van het hele gebeuren kan je op woensdag 7 maart op ZES terecht.

BRON: CIM TV NOORD, januari 2018

Verdient jouw merk de nodige sterrenaandacht?