'Hacked' neemt de controle over op Canneséries

07 Apr 2022

De gloednieuwe reeks Hacked schrijft nu al de award voor 'Best Short Form Series' op haar palmares. De makers en de cast ontvingen de verdiende onderscheiding tijdens een uitreiking op het prestigieuze, internationale seriefestival Canneséries.

In 10 afleveringen van 14 minuten volgt 'Hacked' drie vrienden: Nilou, Malick en Adanne. Ze delen alles met elkaar maar lijken toch meer vertrouwen hebben in hun smartphone, de drager van al hun persoonlijke informatie, dan in hun vriendschap. Wanneer ze tot de ontdekking komen dat hun telefoons gehackt zijn, lijkt niets meer zeker. Ze willen er alles aan doen om hun geheimen niet aan de grote klok te hangen, maar met een hacker op de loer, die hen uitdagende opdrachten stuurt in ruil voor hun privacy, worden de drie vrienden geconfronteerd met hun duisterste angsten en geheimen.

U kunt het allemaal beleven op Streamz en vanaf 25 mei ook op GoPlay.

Hacked Cast op de rode loper

'Hacked' werd geschreven door Laura Van Haecke en Una Kreso en geregisseerd door Laura Van Haecke. Anthony Van Biervliet en Ruben Vandenborre van productiehuis Dingie produceerden de serie voor GoPlay en Streamz met de steun van het Innovatielab van het VAF/Mediafonds van Vlaams minister van Media Benjamin Dalle. De serie kreeg ook steun van Sabam en Screen Brussels

Proficiat aan de makers en de cast! 

We zien u graag terug op GoPlay.be

Hacked