Heel wat nieuws vanaf april op VIER

26 Mar 2018

De lente brengt weer heel wat nieuwe programma's op VIER. Zo smeedt Jani Kazaltzis vanaf april liefdevolle complotten en laat hij singles daten zonder dat ze dat weten... met de hulp van hun vrienden in het gloednieuwe Matchmakers. Wat als een single 'toevallig' iemand leuk tegen het lijf loopt, maar niet weet dat hij aan het daten is, alles gefilmd wordt en zijn vrienden live meekijken? 

Bekijk hieronder alvast de eerste beelden:

Nog helemaal nieuw op VIER is Nieuwsjagers. Het programma volgt de dagelijkse jacht naar primeurs op de redactie van een populaire krant. Van gloriemoment tot dramatische gebeurtenis: voor elk verhaal staat een journalist dag en nacht paraat, in een race tegen de tijd en de concurrentie.  Want Nieuwsjagers zijn de mensen die bepalen waarover jij morgen zal praten.

In het reality-programma De Boxy’s trekt de bekendste culinaire tweeling van Vlaanderen, Kristof en Stefan Boxy, op een eigenzinnig gastronomisch avontuur. De Boxy’s zoeken van nature graag het avontuur op. Zo weigerden zij ooit een tweede Michelinster om een exclusieve traiteurzaak te beginnen. In De Boxy’s willen ze hun grenzen blijven verleggen.

Hiervoor laten ze zich vanaf april elke week uitdagen door een bekende of onbekende Vlaming met een bijzondere kookopdracht. Die zorgt er voor dat zij hun wereldbeeld verruimen en als doorwinterde foodies toch verrast worden. De Boxy’s herinneren er ons aan dat je nooit te oud bent om te leren. Niet alleen op culinair vlak worden zij verrast, ook als mensen gaan ze elke week opnieuw 'out of the boxy'.

Vanaf donderdag 5 april fileren de beste barbecuechef van het land, Peter De Clercq en Seppe Nobels, de beste groentechef van België, negen weken lang tien barbecueduo’s in een nieuwe afvallingsrace rond grillen. Samen gaan ze op zoek naar het beste barbecueduo van Vlaanderen. Ze leggen tien grillkoppels het vuur aan de schenen: ze verwachten niets minder dan de meest imponerende, orgineelste en beste barbecuecreaties.

Elke aflevering is er een nieuwe opdracht en de twee minst presterende duo’s eindigen in de 'burn-out'. Hiermee eindigt de smeulende strijd iedere week voor één koppel. Na negen weken kennen we de beste grillmasters van het land.

En ook Gert en James meren dit voorjaar opnieuw aan in Antwerpen, in de prachtige schaduw van het MAS. Aan boord van de Evanna ontvangen ze elke week drie bekende gasten en samen met hen maken ze een dagelijkse talkshow waarin alles mag en alles kan.

In hetzelfde schuitje slapen, eten, lachen en praten zorgt ook dit seizoen ongetwijfeld weer voor verrassende ontmoetingen, persoonlijke onthullingen en een originele blik op de actualiteit. Gert Verhulst en James Cooke varen te kaap’ren in de vroege lente. Met of zonder baarden!

Jouw merk de perfecte "match" met VIER?