Holly Mae Brood debuteert als presentatrice in Love Island naast Viktor Verhulst

28 Mar 2019

Bloedmooie singles, een luxe villa en daten onder de hete zon, dé ideale ingrediënten voor een ultieme zoektocht naar de liefde. Viktor Verhulst en Holly Mae maken beiden hun debuut als host in Love Island. Vanaf mei hopen Vlaamse en Nederlandse singles in Love Island hun ware liefde te vinden. De datingshow is een internationale hitserie en inmiddels in twaalf landen, waaronder Groot-Brittannië, Amerika, Australië en Duitsland, te zien.

Holly Mae Brood (24) is actrice, zangeres en danseres. Ze speelde onder andere Amy Kortenaer in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en ‘Nieuwe Tijden’, in speelfilms als Sneekweek, Hart Beat en VALS en deed mee aan zangprogramma ‘It Takes 2’. Verder won ze in 2018 samen met Soy Kroon het dansprogramma ‘Dance Dance Dance’.

Love Island is de grootste internationale datingshow vol flirten, jaloezie, afwijzing en plezier, voor Vlaamse en Nederlandse singles die op zoek zijn naar de ware liefde. De singles brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op een mooie locatie. De zoektocht verloopt niet altijd even soepel. De singles moeten namelijk niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren maar ook die van de kijkers. Zij bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

Jouw merk de ideale match met Love Island?