Inside The Box

10 Aug 2022

De Antwerp Pride is in het land. Antwerpen wordt omgetoverd in een smeltkroes van verschillen en gelijkwaardigheid. SBS Belgium neemt samen met de mediacollega's van DPG Media, de VRT, Mediahuis en OutTV op zaterdag 13 augustus daarom heel graag mee in de grote parade van de Antwerp Pride. 

Maar de Pride is ook een mooie aanleiding om nog eens stil te staan bij het belang, de uitdagingen en de toekomst van inclusiviteit. Daarom brengt Play in de videoreeks Inside The Box telkens 2 bijzondere gasten samen in onze box om te praten over een specifiek thema. 

We nodigen onze gasten uit om in onze box outside the box te denken over een thema dat hen bindt. Zo hebben televisiemaker Gilles Van Bouwel en TikTokker Hariette Sylva het over het belang van familie. Acteur en #LikeMe-sensatie Francisco Schuster en 'De Mol' Uma Vandemaele praten over het onderwijs en sportanker Joris Brys en gouden paralympiĂ«r Peter Genyn debatteren over sport. Morgane Gielen (No Babes Agency) en Farah El Bastani hebben een gezellige babbel over de toekomst van de modeindustrie en Tiktokker Jonatan Medart & DJ Bibi Seck delen als afsluiter hun ervaringen in het nachtleven.

Alle afleveringen zijn beschikbaar op GoPlay of the herbeluisteren als podcast.