Jeroen Bronselaer vanaf 1 november nieuwe CEO van SBS

05 Oct 2020

Vanaf 1 november 2020 is Jeroen Bronselaer de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van SBS. Jeroen Bronselaer (41), op dit moment Senior Vice President Residentiële Marketing bij Telenet, volgt Peter Quaghebeur op, die SBS verlaat op 1 november.  Jeroen zal ook alle media-activiteiten van Telenet aansturen die niet exclusief op de Telenet-klanten gericht zijn. Hij blijft deel uitmaken van het Senior Leadership Team (SLT) van Telenet en in die hoedanigheid ook rapporteren aan CEO John Porter.

Jeroen Bronselaer kwam naar Telenet in september 2010 en was bij de start van zijn carrière bij de telecomoperator verantwoordelijk voor de onderhandelingen en relaties met omroepen en contentleveranciers. Daarna werd hij daarbovenop ook verantwoordelijk voor Play, Play More en Play Sports van Telenet. In 2015 vervoegde Jeroen het Senior Leadership Team en kreeg hij de leiding over de marketingafdeling voor de residentiële business van Telenet. 

Voor hij in dienst kwam bij Telenet, werkte Jeroen Bronselaer voor de Vlaamse publieke omroep VRT, waar hij begon als producer van het succesvolle kindergame KetnetKick maar snel evolueerde naar meer business gerichte functies binnen het departement Media van de VRT.

Jeroen Bronselaer behaalde een masterdiploma als handelsingenieur en een postgraduaatdiploma in communicatie aan de KU Leuven.

Jeroen Bronselaer is 41, getrouwd en vader van 3.  In zijn vrije tijd doorkruist hij op de fiets het Pajottenland vanuit zijn thuisbasis Liedekerke of zwoegt hij zich occasioneel naar boven op een ferme bergcol ergens in het buitenland.  Bij typisch regenweer houdt hij het op het bingewatchen van series en films, met een voorliefde voor alles met een vleugje absurde humor.