Is jouw merk de perfecte match met dagelijkse realitysoap Love Island?

19 Feb 2019

SBS zet in 2019 verder in op groei en doet dat niet alleen met een nieuwe programmatitel, maar ook met een gloednieuw gezicht. Viktor Verhulst maakt tegen de zomer zijn schermdebuut bij SBS als presentator van Love Island.

In Love Island worden een aantal aantrekkelijke, jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Ze zijn op zoek naar hun perfecte match, maar zoals wel vaker loopt de zoektocht naar the one zelden over rozen. Samen moeten de kandidaten de harten van de kijkers thuis zien te veroveren, want onder meer via de website van de zender en de Love Island-app kan de kijker een oordeel vellen door middel van zijn stem.

De van oorsprong Britse reality dating-soap is niet alleen een wereldwijde hit, maar biedt ook tal van commerciële mogelijkheden dankzij het interactieve karakter van de show. Het Brandcare team gaat graag samen met jou op zoek naar de perfecte link tussen jouw merk en Love Island. Stuur een mail naar salesinfo@sbsbelgium.be en kom er alles over te weten.

Wil je graag samenwerken?