Kandidaten van Dancing with the Stars stelen voortaan de show op zondag

10 Sep 2019

Wie wordt de opvolger van James Cooke? VIER gaat vanaf zondagavond 22 september op zoek naar de best dansende BV in het tweede seizoen van Dancing with the Stars. In deze uitdagende show gaan Julie VermeireJani KazaltzisChristoff De BolleMichaël PasViktor VerhulstAnn PiraEvy GruyaertIanthe Tavernier en Kelly Pfaff het dansavontuur van hun leven aan. Welk koppel waagt zich het verst, durft alles los te gooien en danst zich naar de volgende ronde? Of de BV’s nu hun beste moves uit freestyle, modern of jazz demonstreren, de jury verwacht niets minder dan het niveau van een professionele videoclip. De jury en de kijkers thuis beslissen uiteindelijk wie hen het meest heeft kunnen verleiden. Dancing with the Stars wordt dit najaar gehost door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

De succesvolle danswedstrijd kon vorig jaar gemiddeld 590.000 kijkers bekoren, goed voor een stevig marktaandeel van 25.3% op de doelgroep VVA 18-54. Bovendien stemden maar liefst 3.5 miljoen online kijkers af op VIER.be om de professionele danspasjes van de sterren te volgen.

Dancing with the Stars is voor het eerst op zondag te zien en treedt daarmee in de voetsporen van De Mol. VIER blijft zo verder inzetten op zowel sport als entertainment in het weekend.

Bron: CIM TV NOORD, najaar 2018

Adverteren tussen de sterren?