Let's get this party started. De Mol vanaf zondag 20 maart.

01 Mar 2022

The word is out. Het jubileumseizoen van De Mol start op zondag 20 maart op Play4.  En voor zijn tiende verjaardag heeft De Mol een onvergetelijk verrassingsfeestje in petto.

Gilles De Coster trakteert de komende weken een groep onbekende Vlamingen op een strategisch potje island hopping. Starten doet De Mol in Lanzarote, de archipel met surrealistische landschappen, vulkanische energie en zwoele woestijnwind. Veel tijd voor siësta y fiësta is er niet, want de kandidaten hebben als vanouds één gemeenschappelijk doel: alle opdrachten doen slagen en zoveel mogelijk geld verdienen voor de groepspot. 

Maar ook nu weer schuilt in de schaduw van dit zonovergoten spektakel een verrader. Een saboteur die de groep maar al te graag tegenwerkt op hun wonderlijke reis langs de Canarische Eilanden. En de eindbestemming halen is enkel weggelegd voor zij die de mol kunnen ontmaskeren.

De Mol 2022 start op 20 maart op Play4

Maar dit jaar heeft De Mol nog veel meer in petto: de finale kan je helemaal live beleven op zondag 8 mei in Paleis 12 in Brussel. Tickets via goplay.be/tickets

Meteen na elke aflevering van De Mol kunnen de fans van het eerste uur terecht in Café De Mol om samen met bekende en onbekende diehard-mol-vangers op zoek te gaan naar tips en tricks om de mol te ontmaskeren. Om deze toch wel soort van nationale competitieslag in goede banen te leiden doet Café De Mol beroep op Play Sports- host en ex-basketter/NBA-specialist Dennis Xhaët. Hij gaat met het Café helemaal LIVE vanuit de De Koninck Stadsbrouwerij in Antwerpen. De place to be dus om elke zondagavond een glimp op te vangen van de afvallers en om samen met vrienden en familie te klinken op wankele theorieën en gewiekste ontdekkingen.

Dus, afspraak voor...

De Mol. Vanaf zondag 20 maart op Play4 en GoPlay.be.

Finale De Mol op zondag 8 mei op Play4 en live in Paleis 12.

Café De Mol. Vanaf zondag 13 maart op Play4 en GoPlay.be.